CAIRO by HEXONIC, noua aplicație pentru configurare și selectie de schimbătoare de căldură

CAIRO by HEXONIC, noua aplicație pentru configurare și selectie de schimbătoare de căldură

27. 06. 2023

CAIRO by HEXONIC este o puternică aplicație de configurare și selectie de

de căldură, ce ofera o gamă variată de funcții și opțiuni. Aplicația este online și poate fi accesată de pe orice calculator, telefon sau tabletă.

Înregistrarea gratuită permite proiectanților și inginerilor să-i folosească întregul potențial fără limitări financiare. Veți avea acces instant cu câteva clickuri la:

  •         Specificațiile tehnice complete ale schimbătoarelor de căldură Hexonic, inclusiv desene 3D
  •         O impresionantă bază de date pentru fluide, bază de date certificată NIST National Insitute of Standards and Technology. Se pot configura o gamă mare de aplicații, de la HVAC până la industria alimentară sau chimică.
  •         Precizie în calcule, unul dintre atuurile Cairo. Un model prea mare duce la costuri de achiziție ridicate, posibil costuri de întreținere ridicate (colmatare rapidă datorită curgerii lente/laminare a fluidului). Pe de altă parte un model prea mic poate duce deasemenea la costuri de intreținere ridicate (uzura prematură a componentelor posibil din cauza vitezelor interne mari ale fluidelor), la performanțe scăzute ale sistemului.
  •        Se pot ajusta mulți parametrii de lucru ai aplicației, de la pierderea de presiune până la vitezele maxime ale fluidelor prin schimbator sau numărul de unităti în serie/paralel. Utilizatorii mai avansați folosesc oversizingul negativ pentru a-si testa limitele proiectelor.

CAIRO by HEXONIC , noua aplicație pentru configurare și selectie de schimbătoare de căldură | InstalNews.ro

Razvan Gliga | LinkedIn