Schimbatoare de caldura cu placi si garnituri Hexonic cu certificare AHRI!

Schimbatoare de caldura cu placi si garnituri Hexonic cu certificare AHRI!

24. 08. 2023

Hexonic JAG plate&frame heat exchangers with AHRI certificate! | Hexonic.com

Schimbatoarele de caldura Hexonic cu placi si garnituri din familia JAG au fost testate in conformitate cu cerintele standardului “ANSI / AHRI 400” si in consecinta seria AJF de schimbatoare de caldura monofazate au obtinut certificarea AHRI LLHE (Liquid to Liquid Heat Exchangers).

Schimbatoarele de caldura certificate AHRI vor avea prefixul A (de la AHRI) in denumirea modelului si vor avea urmatoarele tipuri: AJFA, AJFB, AJFC, AJFD, AJFE si AJFG. Produsele vor fi fabricate in conformitate cu reglementarile de presiune PED sau ASME si vor avea simbolul AHRI pe placuta de identificare.

Certificarea AHRI confirma:

  1. Inaltul grad de eficienta a schimbatoarelor noastre, unul dintre cele mai importante principii ce stau la baza proiectarii lor de catre inginerii Hexonic
  2. Caracteristicile termice inovative ale placilor de transfer, prevazute cu un design si o geometrie unice
  3. Conformitatea parametrilor de functionare ai schimbatorului de caldura cu placi si garnituri cu specificatiile tehnice furnizate de producator (Hexonic)
  4. Precizia de selectie in CAIRO, programul de selectie al producatorluui

Procesul de certificate a constat in verificarea parametrilor termici pentru mai multe schimbatoare de caldura, selectate independent de inspectori in softul nostru de configurare. Testele reale sunt intotdeauna facute intr-un laborator independent, in cazul nostru DMT in Germania. Expertii institutului au verificat conformitatea produselor cu specificatiile si standardele mentionate. Rezultatele testelor confirma clar inalta eficienta a echipamentelor noastre si precizia algoritmilor folositi de CAIRO.

“Dupa trecerea cu succes de catre Hexonic a testelor de certificare, acum putem oferi schimbatoarele noastre de caldura cu standardul AHRI clientilor din intreaga lume” – a declarat Mateusz Pacer, reprezentant QMS la Hexonic.

“Certificarea a fost emisa pentru apa, apa sarata si selectii de glicol. Produsele certificate AHRI sunt testate constant in conformitate cu standardele AHRI. Unul dintre schimbatoarele de caldura Hexonic a fost instalat odata cu procesul de modernizare a laboratorului de certificare din Germania, fapt ce confirma din nou increderea in compania si produsele noastre” – a adaugat Mateusz Pacer.

Principalele beneficii ale certificarii:

  • Fiabilitate crescuta – datele de eficienta termica trebuie sa fie precise
  • Posibilitatea de a compara performate termice reale si preturi ale produselor din aceeasi categorie
  • Asigurarea performantei
  • Reducerea consumului de energie si asigurarea unui impact pozitiv asupra schimbarii climatului prin dimensionarea optima pentru eficienta a schimbatoarelor
  • Influentarea valorii totale a investitiei prin reducerea costurilor de testare on-site si celor operationale

Știri | Hexonic (schimbatoaredecaldura.ro)